joi, 19 mai 2011

My ass!

Exista promisiuni in orice. In rasaritul soarelui, in deschisul geamului, in zambetele necunoscutilor. Pana si-n samponul pe care-l folosesti. Multe sunt promisiuni mincinoase. Nu stiu de ce toate lucrurile si gesturile vor sa para mai speciale decat sunt de fapt. Si oamenii care le aduc spre mine, evident.

Va rog, nu mai vreau nicio promisiune. Nu mai vreau fara parabeni, fara lacrimi, cel mai bun vin, cele mai bune paste, cele mai calde brate. Nimic.

Va rog, lasati-ma sa va vad fix asa cum sunteti- stangaci, ciudati, toxici, dubiosi pentru ca eu ma arat exact asa cum sunt:ciudata, stangace, dubioasa, toxica. Mi s-a-ntamplat sa: ma-mbat de la prima intalnire, sa cad in nas prima oara cand am intrat in sala de clasa, sa vars vinul pe colega de camera la primul contact cu ea. Am avut urechile rosii de vopsea de par la primul interviu pentru job, am tras un part prima oara cand am facut sex c-un baiat. O catastrofa. dar stiti ceva, m-am cam saturat sa mimez ca sunt altceva. O dau in bara, da. Insa asta ma face vie si cu siguranta sunt lucruri foarte frumoase "la pachet", daca aveti rabdare. Asta sunt eu-si daca ma vreti bine, daca nu lasati-ma, va rog in pace. Cel putin eu nu promit lucruri mincinoase. Gratuit

Fara parabeni, fara lacrimi, cel mai bun vin, cele mai bune paste, cele mai calde brate, my ass!.

Un comentariu: